Diensten

photo apk

APK Keuring

U kunt bij Auto Clinic Maastricht terecht voor de APK keuring van uw auto. Wij letten op kritieke punten en overleggen met u voor een betaalbare keuring. Bekijk tarieven »

photo rdw

Overige RDW diensten

Als erkend RDW bedrijf kunnen wij verschillende tenaamstellingsdiensten uitvoeren waaronder voertuigen op naam zetten, export dienstverlening, afgifte van vrijwaringsbewijzen en dergelijke.

photo motor

Motorcompartement

Het motorcompartement is het hart van de auto waar veel techniek samenkomt. Hier bevinden zich veel slijtagegevoelige onderdelen waaronder sensoren, bougies en de distributieriem. De distributieriem is een zeer belangrijk onderdeel dat op tijd vervangen dient te worden om permanente schade te voorkomen. Wij zijn u van dienst bij het repareren en/of vervangen van deze onderdelen. Bekijk tarieven »

photo remmen

Remmen

Een degelijk en onderhouden remsysteem vormt een zeer belangrijk onderdeel van verkeersveiligheid. De slijtage aan uw remmen wordt bepaald door het aantal kilometers dat u rijdt, de transmissie (automaat slijt sneller), de afstanden per rit en het gewicht van uw auto. Laat regelmatig uw remblokken, remschijven, remschoenen en remvloeistof controleren. Bekijk tarieven »

photo airco

Airco

Een airco systeem hoort ijskoud en geurloos te zijn. Ook hierin geldt: voorkomen is beter dan genezen. Door uw airco systeem regelmatig te controleren en/of bij te vullen, voorkomt u schade en mankementen. Bij een controle is het van belang om het luchtuitstroom en druk op het systeem te meten. Bekijk tarieven »

photo uitlaat

Uitlaat

Een kapotte of versleten uitlaat is niet alleen nadelig voor het rijcomfort, maar is tevens een afkeurpunt voor een APK keuring. Denk hierbij aan lekke pakkingen, gebroken ophangingen, slijtage van binnenuit en gaslekkages. Wij kunnen onderdelen bestellen van vrijwel elk automerk en -type. Bekijk tarieven »

photo boordcomputer

Boordcomputer uitlezen

Indien uw boordcomputer storingen aangeeft, dienen deze uitgelezen te worden met speciaal daarvoor bestemd apparatuur. Één van de bekende storingsmeldingen is de "Check Engine" indicator. Wij beschikken over de kennis en apparatuur om uw boordcomputer uit te lezen en eventueel te resetten. Bekijk tarieven »

photo automaat

Automatische versnellingsbak

Onderhoud aan nieuwe generaties automatische versnellingsbakken vergt modern technologisch apparatuur. Bijvoorbeeld het verversen van de olie doen wij middels een volledig automatische olie verversapparaat. Bekijk tarieven »

photo beurten

Beurten

Door regelmatig een beurt uit te laten voeren, houdt u uw auto veilig en mechanisch gezond. U kunt bij Auto Clinic Maastricht terecht voor grote en kleine beurten. Wij leveren de meest complete beurten in de regio. Bekijk tarieven »

photo banden

Banden / Uitlijnen

Indien uw banden niet goed uitgelijnd of gebalanceerd zijn, resulteert dat in oncomfortabel weggedrag. Door gebruik te maken van hoogwaardig apparatuur kunnen wij uw banden uitlijnen en balanceren. Bekijk tarieven »